Image of Jim Lampley

Jim Lampley

Sorry, couldn't find any biography for Jim Lampley. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Apr 8, 1949
Movie/TV Credits:
10
První projekt:
In the movie Pivní bratři 1998-07-28
Poslední projekt:
Film Creed II 2018-11-21

Hrál ve filmech:
Poster of Bojovník
Poster of The Other Dream Team
Poster of Fighter
Poster of Neporazitelný


Filmografie
Film Creed II Jim Lampley 2018-11-21
Film Sedm dní v pekle Jim Lampley 2015-07-11
Film Creed Himself 2015-11-25
Film Bojovník Himself 2015-07-23
Film The Other Dream Team Himself 2012-09-28
Film Fighter Fight Announcer 2010-12-17
Film Svůdné zombie Announcer 2008-04-18
Film Ledově ostří Co-Anchor 2007-03-30
Film Neporazitelný Himself 2002-08-23
Film Pivní bratři Himself 1998-07-28