Image of Hira Ambrosino

Hira Ambrosino

Sorry, couldn't find any biography for Hira Ambrosino. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Feb 18, 1968 In Nagoya - Japan
Movie/TV Credits:
29
První projekt:
In the series Frasier 1993-09-16
Poslední projekt:
Film Benjamin Troubles 2017-06-27

Hrál ve filmech:
Poster of Commander in Chief
Poster of Dr. House
Poster of Dva a půl chlapa
Poster of Přátelé


Filmografie
Film Benjamin Troubles Melody 2017-06-27
Film NewsHits Donna 2016-05-03
Seriál Jane the Virgin Dr. Pelgado 2014-10-13
Seriál Prozíravost Dr. Susan Hansen 2012-07-09
Seriál Vzpomínka na budoucnost Yuuka Arahida 2009-09-24
Seriál Shark Unknown 2006-09-21
Film American Fusion Juliet 2005-01-01
Seriál Commander in Chief Unknown 2005-09-27
Seriál The Inside Unknown 2005-06-08
Seriál Kriminálka New York Unknown 2004-09-21
Seriál Zoufalé manželky Unknown 2004-10-03
Seriál Dr. House Unknown 2004-11-16
Seriál Mister Sterling Unknown 2003-01-10
Seriál Threat Matrix Unknown 2003-09-18
Seriál Dva a půl chlapa Kim 2003-09-22
Seriál Las Vegas: Kasino Unknown 2003-09-22
Seriál George Lopez Unknown 2002-03-27
Seriál Můj přítel Monk Unknown 2002-07-12
Seriál S dětmi na krku Unknown 2001-01-10
Seriál The Division Unknown 2001-01-07
Seriál Crossing Jordan Unknown 2001-09-24
Seriál Svět podle Jima Unknown 2001-10-03
Seriál The District Unknown 2000-10-07
Seriál Boston Public Unknown 2000-10-23
Seriál The West Wing Unknown 1999-09-22
Seriál Will & Grace Unknown 1998-09-21
Seriál Everybody Loves Raymond Unknown 1996-09-13
Seriál Přátelé Nurse 1994-09-22
Seriál Frasier Unknown 1993-09-16