Image of Dan Fogler

Dan Fogler

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Daniel Kevin "Dan" Fogler (born October 20, 1976) is an American actor, playwright, and filmmaker. Description above from the Wikipedia article Dan Fogler, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Oct 20, 1976 In Brooklyn, New York, USA
Movie/TV Credits:
27
První projekt:
In the series The Tonight Show with Jay Leno 1992-05-25
Poslední projekt:
Film Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny 2018-11-14

Hrál ve filmech:
Poster of Fantastická zvířata a kde je najít
Poster of Barely Lethal
Poster of Scenic Route
Poster of The Marconi Bros


Filmografie
Film Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny Jacob Kowalski 2018-11-14
Film Sharknado 5: Global Swarming Dan Fogler 2017-08-06
Film Custody Keith Denholz 2016-04-17
Film Fantastická zvířata a kde je najít Jacob Kowalski 2016-11-16
Film Ava's Possessions JJ Samson 2015-03-16
Seriál Tajnosti a lži Dave Lindsey 2015-03-01
Film Barely Lethal Mr. Drumm 2015-04-30
Film My Depression (The Up and Down and Up of It) 2014-04-17
Film Don Peyote Warren 2014-05-01
Seriál Hannibal Franklin 2013-04-04
Film Zpráva o Europě Dr. Sokolov 2013-06-27
Film Ptačí úlet Governor William Bradford (voice) 2013-10-30
Film Scenic Route Carter 2013-08-23
Film Noc je ještě mladá Barry Nathan 2011-03-04
Seriál Man Up! 2011-10-18
Film Máma mezi Marťany Gribble (voice) 2011-03-09
Film Fanoušci Hutch 2009-02-06
Film Zažít Woodstock Devon 2009-09-03
Film Láska na druhý pohled Lane 2009-09-18
Film The Marconi Bros Carmine Marconi 2008-01-01
Film Horton Councilman / Yummo Wickersham (voice) 2008-03-03
Film Kung Fu Panda Zeng (voice) 2008-06-04
Film Skóruj! Randy Daytona 2007-08-29
Film Klikař Charlie Dr. Stu Kaminsky 2007-09-21
Film Škola svádění Zack 2006-09-29
Seriál Americký táta Unknown 2005-02-06
Seriál The Tonight Show with Jay Leno Unknown 1992-05-25