Image of Rosa Salazar

Rosa Salazar

Rosa Salazar is an actress.


Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Movie/TV Credits:
15
První projekt:
In the series American Horror Story 2011-10-05
Poslední projekt:
Film Alita: Bojový anděl 2019-02-05

Hrál ve filmech:
Poster of Labyrint: Vražedná léčba
Poster of Night Owls
Poster of Jerked
Poster of Jamesy Boy


Filmografie
Film Alita: Bojový anděl Alita 2019-02-05
Film Labyrint: Vražedná léčba Brenda 2018-01-10
Film Bird Box Lucy 2018-12-13
Film CHIPS: Bláznivá hlídka Ava 2017-01-16
Film Labyrint: Zkoušky ohněm Brenda 2015-09-09
Film Wrestling Isn't Wrestling Girl Watching GoT 2015-03-16
Film Rezistence Lynn 2015-03-18
Film Submerged Amanda 2015-11-27
Film Night Owls Madeline 2015-12-04
Film Jamesy Boy Crystal 2014-01-03
Film Jerked 2014-03-08
Film Pařba v Mexiku Pocahontas 2014-10-30
Film Království lesních strážců Roller Derby Girl (voice) 2013-05-15
Seriál Ben and Kate Molly 2012-09-25
Seriál American Horror Story María 2011-10-05