Image of Omar J. Dorsey

Omar J. Dorsey

Sorry, couldn't find any biography for Omar J. Dorsey. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Dec 22, 1975 In Decatur - Georgia - USA
Movie/TV Credits:
21
První projekt:
In the series Námořní vyšetřovací služba 2003-09-23
Poslední projekt:
Film Halloween 2018-10-18

Hrál ve filmech:
Poster of Prokletý kšeft
Poster of The Sklar Brothers: What Are We Talking About?
Poster of Ninja Cheerleaders
Poster of Chuck


Filmografie
Film Halloween Sheriff Barker 2018-10-18
Film Thank You for Your Service Dante 2017-10-26
Film 9 Rides Uber Pool Man 2016-03-11
Film Prokletý kšeft Moon Man 2016-11-04
Seriál Rake Roy 2014-01-23
Film The Sklar Brothers: What Are We Talking About? Himself 2014-04-29
Film Selma James Orange 2014-12-25
Film Nespoutaný Django Chicken Charlie 2012-12-25
Film Podraz G Money 2011-10-17
Seriál Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně Big Mo 2010-07-12
Seriál Castle na zabití Biggie Slim 2009-03-08
Film Zrození šampiona 'Big Tony' Hamilton 2009-11-20
Film Útěk na Horu čarodějnic Police Officer Hough 2009-03-12
Film Ninja Cheerleaders Manny 2008-05-10
Seriál Mentalista CBI Agent Anthony Niskin 2008-09-23
Seriál Chuck St. Germaine 2007-09-24
Film Škola svádění Lawrence 2006-09-29
Film 13 Graves Carl Brown 2006-11-18
Seriál Sběratelé kostí Chad Lester 2005-09-13
Film Starsky & Hutch Lamell 2004-03-05
Seriál Námořní vyšetřovací služba Vernon Dale 2003-09-23