Image of Lobo Sebastian

Lobo Sebastian

Sorry, couldn't find any biography for Lobo Sebastian. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Movie/TV Credits:
21
První projekt:
In the series Walker, Texas Ranger 1993-04-21
Poslední projekt:
Film Pašerák 2018-12-14

Hrál ve filmech:
Poster of The Deadliest Lesson
Poster of Road Dogz
Poster of Zkurvenej pátek
Poster of Black Dawn


Filmografie
Film Pašerák 2018-12-14
Seriál Rush Hour Diego Ortiz 2016-03-31
Film Victor Sanchez 2016-09-15
Seriál Hráč Unknown 2015-09-24
Seriál Castle na zabití Diego Gutierrez 2009-03-08
Film The Deadliest Lesson Oscar Reyes 2008-11-09
Film Columbus Day Jimmy Espinosa 2008-08-29
Film Trestná lavice Torres 2005-05-27
Film Alex a Emma Bobby 2003-06-16
Film Road Dogz Gramps 2002-03-26
Seriál Kriminálka Miami Unknown 2002-09-23
Film Duchové Marsu Dos 2001-08-24
Film Zkurvenej pátek Lil Joker 2000-01-12
Film Something to Sing About Creedo 2000-06-10
Film Leprechaun in the Hood Fontaine Rivera 2000-03-28
Film Let the Devil Wear Black Ugly 1999-01-01
Film První liga 3: Zpátky do druhé ligy Carlos Liston 1998-04-17
Film Black Dawn Pablo Lozano 1997-02-28
Film 187 - Kód pro vraždu Benny Chacon 1997-07-29
Film Trojská válka 1997-09-26
Seriál Walker, Texas Ranger Unknown 1993-04-21