Image of Steve Susskind

Steve Susskind

Sorry, couldn't find any biography for Steve Susskind. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Oct 3, 1942
Movie/TV Credits:
26
První projekt:
In the series The Jeffersons 1975-01-18
Poslední projekt:
Film Příšerky s.r.o. 2001-11-01

Hrál ve filmech:
Poster of Příšerky s.r.o.
Poster of Witch Hunt
Poster of Archie Bunker's Place
Poster of The Jeffersons


Filmografie
Film Příšerky s.r.o. Jerry Slugworth (voice) 2001-11-01
Seriál Scrubs: Doktůrci Unknown 2001-10-02
Seriál Svět podle Jima Unknown 2001-10-03
Seriál Get Real Unknown 1999-09-08
Seriál NewsRadio Unknown 1995-03-21
Seriál Weird Science Unknown 1994-03-05
Film Witch Hunt Towel Head 1994-12-10
Seriál Přátelé The Priest 1994-09-22
Seriál Frasier Unknown 1993-09-16
Seriál Melrose Place Unknown 1992-07-08
Seriál Batman Maxwell 'Maxie' Zeus 1992-09-05
Film Round Trip to Heaven Uncle Jerry 1992-09-02
Seriál Wings Unknown 1990-04-19
Seriál Příběhy ze záhrobí Unknown 1989-06-10
Seriál Seinfeld Unknown 1989-07-05
Seriál Alien Nation Unknown 1989-09-18
Seriál Jake and the Fatman Unknown 1987-09-26
Seriál Sidekicks Unknown 1986-09-26
Film Dům Frank McGraw 1986-02-28
Seriál Fame Unknown 1982-01-07
Film Pátek třináctého 3 Harold 1982-08-13
Seriál Cagney & Lacey Unknown 1982-03-25
Seriál The Facts of Life Unknown 1979-08-24
Seriál Archie Bunker's Place Unknown 1979-09-23
Seriál Knots Landing Unknown 1979-12-27
Seriál The Jeffersons Unknown 1975-01-18