Image of Rafi Gavron

Rafi Gavron

Sorry, couldn't find any biography for Rafi Gavron. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Jun 24, 1989
Movie/TV Credits:
10
První projekt:
In the movie Dveře dokořán 2006-12-15
Poslední projekt:
Film Zrodila se hvězda 2018-10-03

Hrál ve filmech:
Poster of The Land
Poster of Tracers
Poster of S ledovým klidem
Poster of Life Unexpected


Filmografie
Film Zrodila se hvězda Rez 2018-10-03
Film The Land Patty Cake 2016-07-29
Film Tracers Dylan 2015-01-15
Film Práskač Jason Collins 2013-02-21
Film S ledovým klidem Josh 2012-04-04
Film Mine Games Lex 2012-12-01
Seriál Life Unexpected Bobby 'Bug' Guthrie 2010-01-18
Film Rande na jednu noc Dev 2008-10-03
Film Inkoustové srdce Farid 2008-12-11
Film Dveře dokořán Miro 2006-12-15