Image of Danny Chan Kwok-Kwan

Danny Chan Kwok-Kwan

Sorry, couldn't find any biography for Danny Chan Kwok-Kwan. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Aug 1, 1975 In Hong Kong
Movie/TV Credits:
17
První projekt:
In the movie 甜言蜜语 1999-11-18
Poslední projekt:
Film Kung Fu League 2018-10-19

Hrál ve filmech:
Poster of 济公之英雄归位
Poster of 臥底巨星
Poster of 浪漫搭档
Poster of Legenda jménem Bruce Lee - Ocelová pěst


Filmografie
Film 臥底巨星 Tai Ge 2018-01-12
Film 济公之英雄归位 Fu Hu 2018-02-16
Film Kung Fu League Chen Zhen 2018-10-19
Film 浪漫搭档 Zheng Shu 2017-01-06
Seriál 反黑 張少鈞 2017-09-23
Film 道士下山 Unknown 2015-07-03
Film Ip Man: Zrození legendy Bruce Lee 2015-12-19
Film Legenda jménem Bruce Lee - Cesta za slávou Bruce Lee 2010-09-21
Film Ngor lo paw hai dou sing Manu 2008-05-01
Seriál Legenda jménem Bruce Lee - Ocelová pěst Bruce Lee 2008-10-04
Film Dai sei hei Ho Kin 2008-05-29
Film 功夫無敵 Don Ching 2007-09-12
Film 得閒飲茶 Hong 2006-03-23
Film Kung-fu mela Brother Sum 2004-02-10
Film 殭屍大時代 Choi 2002-01-01
Film Shaolin fotbal Empty Hands 2001-07-12
Film 甜言蜜语 Yellow hair thug 1999-11-18