Image of Paul Wu

Paul Wu

Sorry, couldn't find any biography for Paul Wu. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Movie/TV Credits:
13
První projekt:
In the series Once a Thief 1996-09-29
Poslední projekt:
Film Mrakodrap 2018-07-11

Hrál ve filmech:
Poster of Tohle je válka !
Poster of Masters of Horror
Poster of Rollerball
Poster of Hvězdná brána


Filmografie
Film Mrakodrap Penthouse Guard #2 2018-07-11
Film Deadpool 2 Hong Kong Boss 2018-05-15
Film Zásilka Dosan 2013-02-09
Film Tohle je válka ! Korean Leader 2012-02-14
Film Červená Karkulka Solomon's Soldier 2011-03-11
Seriál Samurai Girl 2008-09-05
Seriál Masters of Horror Unknown 2005-10-28
Film Chocolate Hooper 2005-11-25
Film Rollerball Red Team #16 - U Chow 2002-02-08
Seriál Mutant X Unknown 2001-10-06
Seriál Soul Food Unknown 2000-06-28
Seriál Hvězdná brána Unknown 1997-07-27
Seriál Once a Thief Unknown 1996-09-29