Image of Manny Montana

Manny Montana

Sorry, couldn't find any biography for Manny Montana. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Movie/TV Credits:
23
První projekt:
In the series Kriminálka New York 2004-09-22
Poslední projekt:
Film Pašerák 2018-12-14

Hrál ve filmech:
Poster of Lucifer
Poster of Stoupenci zla
Poster of Grimm
Poster of Anatomie lži


Filmografie
Film Pašerák Axl 2018-12-14
Seriál Good Girls Rio 2018-02-26
Film I Hate the Man in My Basement Logan 2017-04-22
Seriál Lucifer Junior Arias 2016-01-25
Film Undrafted Zapata 2016-07-15
Seriál Conviction Franklin "Frankie" Cruz 2016-10-03
Film Hacker Alonzo Reyes 2015-01-13
Seriál Rosewood Marcos Villa 2015-09-23
Seriál Power Miguel 2014-06-07
Seriál Graceland Joe "Johnny" Tuturro 2013-06-06
Seriál Stoupenci zla Luis Serra 2013-01-21
Film Go for Sisters Tenoch 2013-11-08
Seriál Cybergeddon Frank Parker 2012-09-25
Seriál The Chicago Code Antonio Betz 2011-02-07
Seriál Grimm David Florez 2011-10-28
Seriál Breakout Kings Cesar Vega 2011-03-06
Seriál Chase Matt Nestor 2010-09-20
Seriál Námořní vyšetřovací služba L. A. Diego Salazar 2009-09-22
Seriál Anatomie lži Dax 2009-01-21
Film Road to Moloch Martinez 2009-07-21
Seriál Terminátor: Příběh Sáry Connorové Hector 2008-01-13
Film The Cousin Luis 2008-06-11
Seriál Kriminálka New York Off. Glenn Cates 2004-09-22