Image of Faune A. Chambers

Faune A. Chambers

Sorry, couldn't find any biography for Faune A. Chambers. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
Sep 23, 1976 In Florida, USA
Movie/TV Credits:
18
První projekt:
In the movie Austin Powers: Špion, který mě vojel 1999-06-08
Poslední projekt:
Film 9/11 2017-09-07

Hrál ve filmech:
Poster of Show Stoppers
Poster of Agentura Jasno
Poster of Dr. House
Poster of Austin Powers: Špion, který mě vojel


Filmografie
Film 9/11 Holly 2017-09-07
Film The Cheaters Club Trina 2014-12-31
Film C'mon Man Iris 2012-06-26
Film The Redemption of a Dog Dagney 2012-08-28
Film Krews Tamara 2010-03-01
Film Podivuhodný případ Benjamina Buttona Dorothy Baker 2008-12-25
Film Show Stoppers Destiny 2008-02-01
Film Velkej biják Susan 2007-01-25
Film Ledové ostří 2 Elisa Procter 2006-02-07
Seriál Agentura Jasno Joy guster 2006-07-07
Seriál Dr. House Unknown 2004-11-16
Film Holky opět v akci Monica 2004-01-13
Film Někdo to rád blond Gina Copeland 2004-06-23
Seriál Eve Unknown 2003-09-15
Seriál Las Vegas: Kasino Unknown 2003-09-22
Seriál All of Us Unknown 2003-09-16
Film Austin Powers - Goldmember Dancer 2002-07-26
Film Austin Powers: Špion, který mě vojel Scene Break Dancer 1999-06-08