Image of Michelle Lee

Michelle Lee

Sorry, couldn't find any biography for Michelle Lee. Přečíst si biografii na tmdb | Přečíst si biografii na Wikipedia
Narozen(a):
In Long Beach, California, USA
Movie/TV Credits:
10
První projekt:
In the movie 50x a stále poprvé 2004-02-13
Poslední projekt:
Film Venom 2018-10-03

Hrál ve filmech:
Poster of Záměna
Poster of Studená fúze
Poster of Trailer Park of Terror
Poster of Dr. Jekyll & Mr. Hyde


Filmografie
Film Venom Donna Diego 2018-10-03
Film Black Salt Horse Ripper 2015-12-31
Film Žoldnéř Mrs. Choy 2013-05-07
Film Studená fúze Ekaterina Demidrova 2011-01-11
Seriál Záměna Phoebe 2011-06-06
Film Stiletto Geisha #1 2008-04-29
Film Trailer Park of Terror Miss China 2008-10-21
Film Dr. Jekyll & Mr. Hyde Kim Li 2006-02-01
Film 50x a stále poprvé Woman 2004-02-13
Film Bridget Jonesová: S rozumem v koncích Thai Police Woman 2004-11-10